Ratsastuskoulun palvelut

Minitunnit
Minitunnit ovat 30 minuutin pienoisratsastustunteja, jotka sopivat kaikenikäisille ratsastajille, joilla on vähän tai ei ollenkaan ratsastuskokemusta. Minitunneilla ratsastajilla on tallin puolesta oma avustaja ja tunneilla harjoitellaan samoja asioita, mitä alkeisryhmässäkin. Minitunneilla käyminen on meillä edellytys alkeisryhmään pääsemiseksi.

Hevostaitotunnit
Hevostaitotunnit ovat 60 minuutin kestoisia hetkiä, joissa keskitytään hevosen kanssa toimiseen ja olemiseen. Niissä harjoitellaan jokapäiväisiä toimia: hevosten hoitamista, käsittelyä, taluttamista ja varustamista. Ratsastaminen on vain pieni osa hevosen kanssa toimimista, sillä hevonen on hyvin kokonaisvaltainen eläin. Hevostaitotunneilla harjoitellaan alkeita ja perustaitoja hevosen kanssa kommunikoinnista, mikä on perusedellytys ratsastustaitojen kehittymisen kanssa. Hevostaitotunneilla käyminen on meillä edellytys alkeisryhmään pääsemiseksi.

Yksityistunnit
Tarjoamme 30 ja 60 minuutin yksityistunteja opetushevosillamme. Yksityistunneilla ratsastustunti voidaan yksilöidä täysin ratsastajan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Yksityistunnit sopivat hyvin kun haluat ratsastaa satunnaisesti tai haluat syventää harjoittelua vaikka tietyn tehtävän tai tekniikan suhteen.

Pienryhmätunnit
Pienryhmätunnit ovat 3-5 ratsukon tunteja. Pienryhmätunteja meillä on tuntilukujärjestyksessä vakioasiakkaillemme maanantaista perjantaihin ryhmätuntien rinnalla. Pienryhmätunteja on tarjolla myös ekstratunteina. Pienryhmätuntien lisäksi meillä onnistuvat myös paritunnit. Voit kerätä oman porukan ja kysyä vapaita aikoja omalle pienryhmätunnillesi!

Ryhmätunnit
Ryhmätunnit ovat ratsastuskoulumme perustunteja ja niissä on maksimissaan kahdeksan ratsukkoa. Ryhmätunneilla ratsastavat ratsastajat ovat vakioratsastajiamme ja siten sitoutuneet ratsastamaan aina kaudeksi kerrallaan (ratsastuskoulussamme on kausijärjestelmä, vuosi jakautuu kevät-, kesä- ja syyskausiin). Vakioryhmä- ja pienryhmätunnit ovat tasoryhmiä ja meiltä löytyy tunteja alkeistasosta Helppo A -tasolle saakka.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä palveluihimme liittyen, ota meihin rohkeasti yhteyttä!