Perussivu

Kesän 2022 kurssit

RATSASTUKSEN JA HEVOSTAITOJEN ALKEISKURSSI 20.-23.6. 

 
Kurssilla opetellaan ratsastuksen ja hevostaitojen alkeita. Kurssi on maanantaista torstaihin klo 11-15. Kurssilaisella ei tarvitse olla aikaisempaa ratsastus- tai hevoskokemusta. 
 
Kurssilla tarjoillaan välipala, mutta voit halutessasi varautua omilla eväillä. Kurssilaisen alaikäraja on seitsemän vuotta. Kurssilaiset ovat tapaturmavakuutettuja tallin puolesta kurssin ajan. 
 
Tämän kurssin käytyäsi voit halutessasi ilmoittua tallimme syksyn viikottaiseen alkeisratsastusryhmään. 
 
Ilmoittaudu tekstiviestillä toimiston numeroon 044 3482640. Ilmoita viestissä kurssilaisen nimi ja ikä, huoltajan/huoltajien yhteystiedot ja sähköpostiosoite laskutusta varten. Lasku ja tiedote kurssista lähetetään ennen kurssin alkua.  
 
Hinta 270€
 
 
RATSASTUKSEN JA HEVOSTAITOJEN ALKEISJATKOKURSSI 27.-30.6. 
 
Kurssilla jatketaan ratsastuksen ja hevostaitojen perusteiden harjoittelua. Tällä kurssilla ratsastetaan jo hiukan enemmän kuin alkeiskurssilla, eli tarvitset aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi tälle kurssille. Kurssi on maanantaista torstaihin klo 11-16. 
 
 Kurssilla tarjoillaan välipala, mutta voit halutessasi varautua myös omilla eväillä. Kurssilaisen ikävaatimus on yli seitsemän vuotta. Kurssilaiset ovat tapaturmavakuutettuja tallin puolesta kurssin ajan. 
 
Maksa varausmaksu 50€ tilinumeroon FI94 5640 0220 2519 16 Rovaniemen Ratsastuskeskus. Viestikenttään laita kurssi, jota maksu koskee ja osallistujan nimi. Lähetä ilmoittautuminen ja maksu kuitista toimiston numeroon 044 3482640. 
Ilmoita viestissä myös kurssilaisen nimi ja ikä, huoltajan/huoltajien yhteystiedot ja sähköpostiosoite laskutusta varten. Lasku ja tiedote kurssista lähetetään ennen kurssin alkua. 
 
Hinta 350€