Kesän 2018 kurssitarjonta

Kesä saapuu lumesta huolimatta ja sen myötä kesän kurssit! Rovaniemen Ratsastuskeskuksen kesän 2018 kurssit tarjoavat ratsastuksen oppimista turvallisesti ja tehokkaasti ihanilla tuntiratsuilla mainioissa puitteissa SRL:n hyväksymässä ratsastuskoulussa. Tervetuloa oppimaan ja viihtymään!

 

Estekurssi vähemmän hypänneille 4.-6.6. ma-ke
Tässä on kurssi juuri sinulle, jos et ole vielä paljoa tai ollenkaan hypännyt, mutta haluat uppoutua esteratsastuksen saloihin ja aloittaa harjoitukset kohti esteratojen ratsastusta.
Kurssilla ratsastusta 3h (1h/päivä) ja teoriaa yhteensä 2h. Tunneilla harjoitetaan puomi-, kavaletti- ja estetehtävien avulla ratsastajan kehonhallintaa ja ratsastustekniikkaa.
Hinta 110€, varausmaksu 50€.

 

Junnujen kesäkurssi 11.-14.6. ma-to
Kesän ratsastusleiri kurssimuodossa, eli ratsastusta, hevosten uittoa, teoriaa ja puuhailua hevosten kanssa. Kurssilla välipala, ratsastusta tunti päivässä ja teoriaa.
Hinta 150€, varausmaksu 50€

 

Alkeiskurssi 18.-21.6. ma-to
Alkeiskurssilla opetellaan ratsastuksen alkeita ja hevoskäsittelyn perustaitoja. Aikaisempaa kokemusta ratsastamisesta ei tarvita. Kurssilaisten apuna ovat avustajat koko kurssin ajan ja kurssilaiset ovat tapaturmavakuutettuja tallin puolesta.
Kurssi kestää päivittäin klo 10-14 sisältäen välipalan, ratsastuksen, hevosten hoidon ja teoriatuokion. Kurssilaisten tulee olla vähintään 7-vuotiaita osallistuakseen kurssille.
Hinta 170€, varausmaksu 50€

 

Tätiestekurssi l 18.-21.6. ma-to
Tätiestekurssi ll 25.-28.6. ma-to
Sennuratsastajat valloittavat tantereet taas esteratsastuksen merkeissä.  Kurssilla harjoitellaan ja kehitetään monipuolisten puomi-, este- ja rataharjoitusten avulla ratsastajien kehonhallintaa, istuntaa sekä esteratsastustekniikkaa.
Kurssimaksu sisältää myös osallistumisen Tätiestekisoihin lauantaina 30.6. Eniten saat irti kurssista kun olet ainakin perusmerkkitason tasoinen ratsastaja.
Hinta 135€, varausmaksu 50€

 

Istuntakurssi 9.-11.7. ma-ke
Istuntakurssilla pureudutaan syvälle ratsastajan asentoon ja apujen käyttöön hevosen selässä. Istuntakurssilla päivittäin ratsastusta 1,5 tuntia ja kurssin aikana 2 h teoriaa, jotka vietetään teoriakahvien merkeissä.
Hinta 160€, varausmaksu 50€

 

Maastoestekurssi 16.-18.7. ma-ke
Maastoestekurssilla hypätään ja ratsastetaan erilaisia maastoesteitä kentällä ja maastossa. Maastoestetunneilla on turvaliivipakko. Voit osallistua kurssille, mikäli hyppytasosi on vähintään 50 cm:n ratakorkeus.
Hinta 110€, varausmaksu 50€

 

Vuokrauskurssi 23.-27.7. ma-pe
Vuokrauskurssi on sinulle, joka hallitset hevosen kaikissa askellajeissa, pystyt varustamaan ilman apua sekä haluat harjoitella myös ratsastusta itsenäisesti. Suosittu vuokrauskurssi sisältää päivittäin kaksi tuntia ratsastusta, toinen itsenäisesti (henkilökunnan läsnäollessa) ja toinen ohjatusti sekä viikon aikana teoriaa 3h. Teoriatunneilla aiheina mm. hevosen monipuolinen liikutus ja viikko-ohjelma, treenikalenterin suunnittelu ja erilaiset ratsastusharjoitukset.
Osallistuaksesi kurssille sinun tulee olla perusmerkkitaitoinen sekä osata varustaa hevonen itsenäisesti. Kurssille otetaan omat eväät mukaan.
Hinta 230€, varausmaksu 50€

 

Ilmoittautuminen toimiston numeroon tai tallin henkilökunnalle. Kursseista lähetetään lasku (josta on vähennetty maksettu varausmaksu). Kurssien varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tallin tilille FI94 5640 0220 2593 16, Rovaniemen Ratsastuskeskus (laita viestiin kurssilaisen nimi ja mille kurssille osallistuminen on) ja toimita kuitti henkilökunnalle. Maksamalla varausmaksun varmistat pääsyn haluamallesi kurssille! Kurssiosallistumisen peruessa varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.