Perussivu

Kesäkausi 2017 starttaa viikolla 22 ja kestää kymmenen viikkoa. Syyskausi alkaa siis viikolla 32. Kesällä normaalit viikkotunnit pyörivät ma-pe ja näiden lisäksi on kursseja sekä mahdollisuus kysyä räätälöityjä paketteja. Kysy lisää henkilökunnalta!

 

 

Kesäkurssit 2017

Rovaniemen Ratsastuskeskuksen kesän 2017 kurssit tarjoavat taas ratsastuksen oppimista turvallisesti ja tehokkaasti ihanilla tuntiratsuilla mainioissa puitteissa SRL:n hyväksymässä ratsastuskoulussa. Tervetuloa oppimaan ja viihtymään!

 

5.6.-9.6. Koulukurssi 5 päivää (vko 24)
Ma-pe, tuntiajat sijoittuvat iltaan (tarkempi aikataulu kesän tuntilukkarin varmistuessa).
Kurssi heille, jotka haluavat hioa ratsastusradan tehtävien suorittamista täydellisyyteen saakka! Kurssilla ratsastetaan Helppo C - ja B -ratojen pätkiä ja tehtäviä. Kurssilla 1,5 h tehotunnit!
Hinta 210 €, varausmaksu 50 €.

12.-16.6. Vuokrauskurssi 5 päivää (vko 25)
Uutuuskurssi! Vuokrauskurssilla on kaksi tuntia ratsastusta päivässä, joista toinen on normaali ratsastustunti (aihe kurssilaisten toiveen mukaan) ja toinen on itsenäinen vuokraustunti. Ratsastat siis itsenäisesti joka päivä toisen kurssitunneista! Tämä kurssi soveltuu sinulle, joka haluat treenata myös itsenäisesti ohjattujen tehtävien lisäksi! (Vuokraustunti on valvottu siten, että henkilökunnan jäsen ratsastaa samaan aikaan vuokraustunnin aikana.)
Hinta 200 €, varausmaksu 50 €.

19.-22.6. Alkeiskurssi 4 päivää (vko 25)
Alkeiskurssilla ratsastusta ja teoriaa, avustajat mukana tunneilla. Aikaisempaa ratsastuskokemusta ei tarvita, tällä kurssilla opitaan perusasiat!
Kurssiin kuuluu päivittäinen välipala.
Hinta 160 €, varausmaksu 50 €.

26.6.-30.6. Tätiestekurssi I 5 päivää(vko 26)
3.7.-7.7. Tätieste II 5 päivää (vko 27)
Kisat 8.7. osallistuminen kurssin kanssa
Ma-pe, tuntiajat sijoittuvat iltaan (tarkempi aikataulu kesän tuntilukkarin varmistuessa).
Kuuden hengen ryhmät ja tunti ratsastusta päivisin, tiukkaa estetreeniä huumoria unohtamatta! Kurssilla monipuolisten este- ja rataharjoitusten avulla kehitetään ratsastajien kehonhallintaa, istuntaa sekä esteratsastustekniikkaa. 
Kurssimaksu sisältää myös osallistumisen Tätiestekisoihin lauantaina 8.7. Eniten kursista saat irti kun olet ainakin perusmerkkitason taitoinen ratsastaja.
Hinta 160 €, varausmaksu 50 €.

10.-14.7. Superkurssi 5 päivää (vko 28)
Ma-pe, tallilla yöpyminen to-pe.
Superkurssilla ollaan superisti hevosen selässä kaksi tuntia päivässä! Tiivis kurssi heille, jotka haluavat tehokasta ja monipuolista oppia ratsastuksen saloihin. Kurssilla ratsastetaan koulua, esteitä, käydään yömaastossa ja uittamassa hevosia. Kurssin päätteeksi pidetään kurssikilpailut. 
Kurssilla tarjotaan päivittäinen välipala ja majoitutaan yksi yö tallilla.
Hinta 250 €, varausmaksu 50 €.

17.-19.7. Leidien tehotreenit (vko 29)
Joka päivä ratsastusta 2 tuntia kuuden hengen ryhmässä. Ratsastustuntien välissä teoriapainoitteinen brunssi. Tiivis rupeama hikoilua ja hemmottelua.
Hinta 210 €, josta varausmaksu 50 €.

Ilmoittautuminen toimiston numeroon tai tallin henkilökunnalle. Kursseista lähetetään lasku (josta on vähennetty maksettu varausmaksu). Kurssien varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tallin tilille FI94 5640 0220 2593 16, Rovaniemen Ratsastuskeskus (laita viestiin kurssilaisen nimi ja mille kurssille osallistuminen on). Varausmaksulla varmistat pääsyn haluamallesi kurssille! Kurssiosallistumisen peruessa varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan