Palvelut yksityishevosille

Hoitopalvelut

Rovaniemen Ratsastuskeskuksella on tarjolla myös vuokrakarsinoita yksityishevosille. Palveluun kuuluvat turvallisten tilojen ja urheilualueidenkäytön lisäksi tarhaus joko yksin tai ryhmässä omistajan toiveiden mukaisesti sekä hevosen hyvinvointia edistävät säännölliset päivärutiinit. Hevoset ovat käytännössä valvonnan alla aamusta iltaan. Yöllä tallin turvallisuudesta huolehtii vartiointiliike.

Heinäruokinta tapahtuu viisi kertaa päivässä, väkirehut jaetaan kolmesti. Kuivikkeena käytetään puupellettiä, josta tehdään jokaisen hevosen yksilölliset tarpeet huomioiden patja, joka ei luista alta tai pölyä liikaa. Hevonen voidaan tarhata tarpeiden mukaan joko puoli- tai kokopäiväisesti. Koulutettu henkilökunta pitää huolen hevosten hyvinvoinnista ja antaa tarvittaessa konsultointiapua. Asiakkaillamme on myös mahdollisuus ostaa opetuspalveluita ratsastuskoulusta erikoishintaan.

Karsinavuokra on 500 euroa kuukaudessa, sisältäen täyshoidon. Muut hoitopalvelut on ostettavissa eri sopimuksella, samoin kattavammat palvelupaketit ratsutuksen ja/tai valmennuksen kera. Kysy tarjous!

Voit tiedustella vapaista tallipaikoista ottamalla meihin suoraan yhteyttä!

Urheilualueiden käyttö ja valmennukset

Rovaniemen Ratsastuskeskuksen kenttiä ja maneesia on myös mahdollista vuokrata kertaluontoisesti harjoittelukäyttöön. Estekaluston käyttö kuuluu vuokrahintaan.

Maneesi- / kenttämaksu on 15 euroa / kerta (sis. alv).

Rovaniemen Ratsastuskeskus on aktiivinen valmennusten järjestäjä. Erilaiset vierailevat valmentajat pitävät joka kuukausi kursseja tiloissamme. Näille ovat tervetulleita niin oman tallin väki kuin vieraat läheltä ja kaukaa. Kurssitilanne päivitetään säännöllisesti "Ajankohtaista" -sivulle ilmoittautumisohjeineen.