Ratsastustunnit ja -kurssit

Säännöllinen harjoittelu takaa taidonoppimisen

Rovaniemen Ratsastuskeskuksen ratsastuskoulu tarjoaa turvallista ja laadukasta opetusta kaikentasoisille ratsastajille heille sopivissa tasoryhmissä. Talutusratsastuksessa lajiin ja hevosiin voivat tutustua kaikenikäiset ratsastajat. Alkeiskurssille ja ratsastustunneille toivotamme tervetulleeksi 7-vuotiaat ja vanhemmat uudet ja jo kokeneemmat harrastajat.

Opetuskäytössämme on 16 erikokoista koulutettua ja opetuskäyttöön soveltuvaa hevosta sekä ponia. Hevosten hyvinvoinnista pidetään huolta sekä sopivalla hoidolla, sopivin työtehtävin että porrastetuin lomin läpi vuoden. Hyvin hoidettu ja johdonmukaisesti ratsastettu hevonen jaksaa tehdä työnsä hyvin.

Ratsastuskoulun tunnit pyörivät ympäri vuoden mahdollistaen johdonmukaisen oppimisen ja kehityksen. Tehtävät ratsastustunneille valitaan tukemaan koko ryhmän kehittymistä. Jokaiselle kaudelle opettajat valitsevat sekä ryhmälle että ratsastajille henkilökohtaisesti sopivat tavoitteet taidonoppimisessa. Tavoitteisiin pääsemiseksi tehtäviä vaikeutetaan porras kerrallaan, sopivasti jo opittua kerraten. Unohtamatta että oppimisen tulee olla myös hauskaa ja tarjota nautintoa!

Ratsastusryhmät kootaan samantasoisista ja -henkisistä ratsastajista, joille on helppoa asettaa niin yhteiset tavoitteet kuin sopiva ohjelma. Tunneilla harjoitellaan ryhmän tarpeiden mukaan aina perustaitoja kouluratsastuksen saralla, mutta myös esteratsastuksen lajityypillistä erikoistekniikkaa.

Lisätietoa ratsastustunneista saat kysymällä!

Meidät tavoitat sekä puhelinpäivystysaikaan arkisin klo 16.30-17.00 puhelinnumerosta 044 348 2640 että sähköpostilla info@rork.fi

Ohjeet ratsastustunneille ja pelisääntömme löydät täältä.

 

Ratsastuskurssit - Teho-opetuksella varmuutta oppimiseen

 

Onnistuneeseen taidonoppimiseen kuuluvat myös intensiivisemmät harjoitusjaksot. Tähän mahdollisuuden tarjoavat erilaiset ratsastuskurssit. Järjestämme ympäri vuoden kursseja vaihtelevilla teemoilla. Voimme myös räätälöidä sopivia kurssipaketteja erilaisille ryhmille. Keskuksessa on säännöllisesti tarjolla myös vierailevien valmentajien kursseja. Näistä löytyy tietoa täältä.

 Kysy lisää kursseista tai pyydä tarjousta kiinnostavalle kurssi-idealle soittamalla tai kirjoittamalla sähköpostia!